Raktáron

Flavogard

Akciós!
Különleges kombináció: a Flavogard hatóanyagának összetétele egyedülálló – a procianidinek és a szerves savak ilyen széles kombinációja a természetben máshol nem található, a komplexum különböző összetevői molekuláris súlyuk szerint különböző, egymást…
5 500 Ft 4 500 Ft
(3 543 Ft + 27% ÁFA) / db

Különleges kombináció: a Flavogard hatóanyagának összetétele egyedülálló – a procianidinek és a szerves savak ilyen széles kombinációja a természetben máshol nem található, a komplexum különböző összetevői molekuláris súlyuk szerint különböző, egymást kiegészítő hatással rendelkező frakciókra oszthatók. A különböző nagyságú antioxidánsok szervezetünk különböző rendszereiben fejtik ki kedvező hatásukat különböző hosszúságú időperiódusokban. A kis antioxidánsok a sejt belsejében, a több egységből álló nagy antioxidánsok pedig a vérkeringésben tudnak megfelelő védelmet biztosítani.

Bizonyított hatás: napjainkban a Flavogard hatóanyaga az egyik legkutatottabb és legismertebb természetes antioxidáns anyag: közel 250 tudományos közlemény bizonyította kedvező hatásait vezető szakmai újságokban.

Népszerűség: több mint 700 Pycnogenol alapú kélszítmény kapható világszerte.

Természetes anyagok, gyógyszeripari minőség: a Flavogard az első Magyarországon gyártott Pycnogenol tartalmú készítmény. Gyógyszergyárban készül a gyógyszeripari követelményeknek megfelelően. Kizárólagosan természetes anyagokat tartalmaz, állati eredetű anyagoktól mentes, vegetáriánusok is fogyaszthatják.

Hogyan hat a Pycnogenol?

A kivonat klinikai vizsgálatokban kimutatott főbb biokémiai hatásai :

Bizonyított hatás

  • erős antioxidáns,
  • kettős védelmet biztosított a szabad gyökök ellen: semlegesítette a vérkeringésben, valamint stimulálta az antioxidáns enzimek termelését a sejteken belül, így megerősítette a sejtek saját első védelmi vonalát,
  • újrahasznosította az oxidált C-vitamint bioaktív formájára, megvédte az E-vitamint az oxidációtól. Ezért nevezik “a természet szuper antioxidánsának”. (1-4)
  • megkötötte a kollagént és az elasztint , védi az enzimes lebontástól, ezzel fokozva a bőr rugalmasságát, (5)
  • megerősítette az érfalakat a szivárgások ellen. (5)
  • elősegítette a nitrogénoxid (NO) termelést, mely az erek kitágításában és a vérrögképződés gátlásában játszik fontos szerepet, (6)
  • csökkentette a gyulladást, (7,8),
  • erősítette az immunrendszert (7)
  • javította a nagy- és a kiserek funkcióját, (5,6)
  • gátolta a vérrögképződést. (6)

Hogyan rakódik le a koleszterin ?

A koleszterin nem oldódik a (vizes) vérben, ezért részecskék szállítják, amelyeket lipoproteineknek nevezünk. A lipoproteineknek két fontos fajtája az LDL (Low Density Lipoprotein = alacsony sűrűségű lipoprotein) és a HDL (High Density Lipoprotein = nagy sűrűségű lipoprotein). Azt a koleszterint, amelyet az LDL szállít a sejtekhez, gyakran (rossz) koleszterinnek nevezik. Azt a koleszterint pedig, amelyet a HDL  a sejtekből szállít, gyakran nevezik (jónak). Úgy tűnik, hogy a koleszterin csak akkor rakódik le, ha az LDL oxidáció következtében megsérül. Az oxidálódott LDL beszivárog az érfalba és elindítja a plakk-képződést.

Szállítás

GLS Csomagpont

GLS CSOMAGKÜLDÉS VAGY SZEMÉLYES ÁTVÉTEL


Postaköltség banki átutalásnál A listában lévő ártáblázat 11773188-06762209 Nem banki átutalásnál csomagdijon felül 985Ft UTÁNVÉTES

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek