Raktáron Súly: 0.001 kg

Hidegen sajtolt tökmagolaj

Telítetlen zsírsavak és Delta-7 A tökmagolaj rengeteg telítetlen zsírsavat tartalmaz, így koleszterin-csökkentő hatással bír. Emellett fontos megemlítenünk, hogy javítja az agyi keringést és lassítja az érelmeszesedést. A telítetlen zsírsavakról már sokat hallottunk, viszont…
2 600 Ft
(2 047 Ft + 27% ÁFA) / 0,5 liter
Telítetlen zsírsavak és Delta-7
A tökmagolaj rengeteg telítetlen zsírsavat tartalmaz, így koleszterin-csökkentő hatással bír. Emellett fontos megemlítenünk, hogy javítja az agyi keringést és lassítja az érelmeszesedést. A telítetlen zsírsavakról már sokat hallottunk, viszont a Delta-7 nevű hatóanyag - amiből szintén rengeteg található a tökmagolajban – kevésbé ismert. Ez az összetevő a férfiak számára nagyon fontos, mivel a prosztataproblémák kezelésére ajánlják.

Vitaminbomba
Talán nem is lehet felsorolni, hogy a tökmagolaj hány féle vitamint tartalmaz. Az egyik legfontosabb az A-vitamin, mely nem csak rákmegelőző hatással bír, de a látásnak is nagyon jót tesz. Természetesen nem feledkezhetünk el a B-vitaminról sem, hiszen a koleszterinszint szabályozását és a sejthártyák védelmét köszönhetjük neki.

Ejtsünk még szót az E- és az F-vitaminról a kismamák kedvéért. Az előbbi nagyon fontos a terhesség korai szakaszában, ráadásul a gyulladásokat is meggátolja, az utóbbinak pedig a születendő gyermek idegrendszerére van jó hatással.

Szállítás

Készpénzes átvétel


Üzletben történő átvétel készpénzes fizetés

Szállítási díj: Ingyenes

csomagküldés


Postaköltség banki átutalásnál A listában lévő ártáblázat Csak banki átutalás után szállítunk 11773188-06762209

A termék súlya 0.00 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 355 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek