Raktáron Súly: 1 kg

Himalája kristálysó

Himalája kristálysó bizonyíthatóan tartalmaz legalább 84 olyan ásványt és nyomelemet, még 250 millió évvel ezelőtt az őstengerben jelen voltak. A közönséges asztali só alapvetően egy ipari melléktermék, amely az eredeti 84 elemmel szemben csak kettő maradékot ( nátrium…
550 Ft
(433 Ft + 27% ÁFA) / db
Himalája kristálysó bizonyíthatóan tartalmaz legalább 84 olyan ásványt és nyomelemet, még 250 millió évvel ezelőtt az őstengerben jelen voltak.
A közönséges asztali só alapvetően egy ipari melléktermék, amely az eredeti 84 elemmel szemben csak kettő maradékot ( nátrium és klór) tartalmaz. Ezzel szemben a kristálysó több millió éves napfényt tárol. Tiszta forrásvízzel komplex ásványi alapot biztosít az élet létrejöttéhez és fennmaradásához. Évmilliók álltak rendelkezésre a só éréséhez nagy tektonikai nyomások alatt, messze a szennyező forrásoktól. Az elsődleges energia több millió évvel ezelőtt a kristálysó egyedi szerkezetében tárolódott. A benne található ásványi és nyomelem 84 elem kolloid állapotú, vagyis szerves alakban van jelen, kisebb, mint 1/1000 gramm, hogy a sejtmembrán falát ozmozissal még át tudja hatolni, és beépüljön sejtjeinkbe. Ez garantálja, hogy a szervezet képes legyen felvenni a szükséges káliumot, kálciumot, magnéziumot és nyomelemeket.

Szállítás

Készpénzes átvétel


Üzletben történő átvétel készpénzes fizetés

Szállítási díj: Ingyenes

csomagküldés


Postaköltség banki átutalásnál A listában lévő ártáblázat Csak banki átutalás után szállítunk 11773188-06762209

A termék súlya 1.00 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 355 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek