Raktáron Súly: 0.001 kg

Kanna 5literes

Mi is az a PI-víz? A Pi vizet mítosz lengi körül. Életvíznek is nevezik. Számos kultúra már meggyőződött hasznosságáról. Palackozva, visszaváltható ballonokban kapható. Egyesek szerint a víznek aurája van: a csapvíznek elenyészően kicsi, míg a Pi-víznek viszont…
500 Ft
(394 Ft + 27% ÁFA) / 5 liter
Mi is az a PI-víz?

A Pi vizet mítosz lengi körül. Életvíznek is nevezik. Számos kultúra már meggyőződött hasznosságáról. Palackozva, visszaváltható ballonokban kapható. Egyesek szerint a víznek aurája van: a csapvíznek elenyészően kicsi, míg a Pi-víznek viszont szép, tündöklő. A Pi víz energiában gazdag, energizált, tisztított víz. Természetes, 7,4-es pH értéke van. Dr. Masaru Emoto japán professzor komoly kutatásokat végzett a vízzel kapcsolatban. Ő azt állította, hogy a víz “emlékezni képes”, “memóriája van”. A víz energia nélkül egy halott anyag. Nos, a Pi víz nem ilyen, hanem telis-tele van energiával! Az energizálást a Pi víz előállító készülékekben egy mágneses mező végzi. A pi víz tehát egy tisztított és energizált (tehát nem halott és nem steril víz).

Üzletünkben csupán 50Ft\liter áron juthat hozzá!

Kiszállítás esetén 60Ft\liter a 11.és 22.kerületben, távolabbi helyszín esetén megegyezés alapján. minimum rendelés 10liter.
Pí viz kapható a 22.kerület Péter Pál út 30.szám alatt is
érdeklődni a 06304645555 számon

5 literes kanna ára 500Ft.


Egy egyszerű, de mégis nagyon komoly Japán technológiai kísérletek végeredménye e találmány, amelyet már kb. 40 éve találtak fel, Japán tudósok. A természetben az élő szövetekben találunk Pi-vizet, hiszen az élővilág fő alkotóeleme. Nem csodaszerként vagy gyógyszerkészítményként kell rá tekinteni, hanem egy tökéletesen tiszta, rendezett molekuláris állapotú, a szervezetre nagyon pozitív hatású, a szervezet számára könnyen hasznosítható alkotóelemre.
A szervezetünk kb. 70%-a rendezett állapotú tökéletesen tiszta vízből áll, agyunk már több mint 80%-a. Tudni kell, hogyha a pi-vizen kívül bármilyen más folyadékot juttatunk a szervezetünkbe, az minden esetben rendezetlen állapotban kerül testünkbe, ezért többletenergiát kell felhasználni a szervezetünk energiaháztartásából, hogy azt a szervezetnek megfelelő rendezettségű és tisztaságú vízzé, úgynevezett Pi-vízzé alakítsa át. Tehát, amikor a kedves fogyasztó pi-vizet fogyaszt, a szervezete pozitív hatással reagál, hogy nem kell külön energiát fordítania a gyomorsejteknek és a gyomorsavaknak a bekerülő víz tisztításával, ellenőrzésével, molekulák rendezésével, hanem azonnal rendelkezésére áll szervezetének a kémiai, fizikai és biológiai folyamatok felhasználására. Ezen kívül a bioenergia is kimutatható Aura fotóval, amely azt jelenti, hogy minden élő szervezetnek, köztük a víznek is van egy bizonyos bio-kisugázási értéke, úgynevezett aura fotója. A készülékben a nemesfém- és kerámiagolyókkal biztosított víz aktiváltsága egy energiatöbbletet nyújt az Ön sejtjeinek, amely szervezetére újabb pozitív hatást gyakorol, tehát végeredményképpen szervezete a tökéletes tisztaságú, tökéletes rendezettségű és pozitív energiával aktivált pi-vízre, egyértelműen hatékonyabb működéssel reagál.Minden élőlénynek a testének túlnyomó része víz. Sok víz. Ha a víz a testben tökéletesen tiszta és természetes, akkor valószínűleg jó az agynak, a vesének, a szívnek, a tüdőnek, a májnak, az epének, a gyomornak és az egész szervezet egységének, még a hajszálaknak is! Tehát az elméletet bezárva: Nem csodaszer, nem gyógyszer, hanem az életműködésünk tökéletes tiszta alapja, vagyis az életünk
70%-a, a tisztulás által a gyógyulásunk kivirágzásának egyik nagyszerű lehetősége.

Kik fogyaszthatják és mennyit:

Mivel a víz tökéletesen steril, baktériummentes, adalék- és mesterségesanyag-mentes, ezért a kisbabáktól a legidősebb korosztálynak egyaránt ajánlott. Mivel az előző rovataimba hangsúlyoztam, hogy a pi-vízre az eddigi téveszmék és illúziók szerint ne, mint gyógyszerhatású készítményként vagy csodaszerként tekintsenek, hanem a lehető legtökéletesebben tiszta vízként, ezért mennyisége nincs korlátozva. Egyébként az orvosok által ajánlott felnőtteknek a napi fogyasztandó folyadékmennyiség: 1,5 - 2,5 literig. Egyébként, ha már a csodaszerről beszélek, a világon már kezd az igazán tiszta természetes víz konkrétan csodaszerré válni.

Szállítás

Készpénzes átvétel


Üzletben történő átvétel készpénzes fizetés

Szállítási díj: Ingyenes

csomagküldés


Postaköltség banki átutalásnál A listában lévő ártáblázat Csak banki átutalás után szállítunk 11773188-06762209

A termék súlya 0.00 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 355 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!