Raktáron Súly: 5 kg

Ré étolaj 5literes

A Pi-étolaj hideg sajtolással, vegyszerek nélkül készült, B.C.S(Bio Control System), Pi-eljárással aktiválva. Nevét az ősi RÉ Napistentől kapta, aki az életerő jelképe is.A RÉ napraforgó olaj gyártása során az olaj hőmérséklete nem emelkedik 50 °C fölé, ezért…
4 000 Ft
(3 150 Ft + 27% ÁFA) / db
A Pi-étolaj hideg sajtolással, vegyszerek nélkül készült, B.C.S(Bio Control System), Pi-eljárással aktiválva. Nevét az ősi RÉ Napistentől kapta, aki az életerő jelképe is.

A RÉ napraforgó olaj gyártása során az olaj hőmérséklete nem emelkedik 50 °C fölé, ezért vitaminkészlete, elsősorban a hámvédő E-vitamin (tokoferol) nem sérül. Szervezetünknek egyre nagyobb szüksége van természetes E-vitamin forrásra, mert ez a vitamin – a korunkban egyre növekvő külső és belső környezeti ártalmaknak kitett – határhártyák (bőrfelület, gyomor- és bélhámok) védelmét, az élet védelmét szolgálja.

A RÉ olajat – a Pi-vízhez hasonlóan – nagyfokú stabilitás jellemzi, ezért nem vagy nehezen avasodik, ennek köszönhetően lényegesen hosszabb ideig eltartható.

Az olajnak magasabb a lobbanáspontja, ezért nem ég meg. 
A Pi-étolaj többször is felhasználható, mert sütésnél nem keletkeznek benne szabadgyökök, így nem rákkeltő, nem károsítja az immunrendszert. Sütési hőmérsékleten sem bomlik, így szűrés után többször is felhasználható. Felhasználói tapasztalat, hogy ez az olaj megfelelő szűréssel, az utolsó cseppjéig elhasználható, tehát nem marad fáradt olaj. Nagyon lényeges tulajdonsága, hogy avasodó és kiülepedő komponensektől mentes, nyáktalanítva és viasztalanítva van, ezért sütésük során nem keletkeznek kellemetlen szagú kozmaolajok. 
A sütési hőmérsékletet gyorsabban éri el, ezért felhasználásakor kevesebb energia szükséges, mint más étolajok esetében, így használata gazdaságos.

Bioenergiával rendelkezi, amit képes átadni az élő szervezeteknek, így elősegíti azok optimális működését.

1999. „VII. Magyar Innovációs Nagydíj” – hidegen sajtolt napraforgó étolaj gyártásra.

Szállítás

Készpénzes átvétel


Üzletben történő átvétel készpénzes fizetés

Szállítási díj: Ingyenes

csomagküldés


Postaköltség banki átutalásnál A listában lévő ártáblázat Csak banki átutalás után szállítunk 11773188-06762209

A termék súlya 5.00 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 355 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek